Week 20 American Football

mei 18, 2020

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.3″][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″][et_pb_column _builder_version=”3.27.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]

Er is wat meer ruimte in de Corona regels en dat betekent:


We Mogen Weer! Lees snel verder hoe we het ingevuld hebben

Vrijdag

Na twee maanden van thuiszitten, eenzaam de conditie niet te ver achteruit te laten gaan. Mogen we weer, naja, soort van natuurlijk.


Vrijdagochtend kregen we verlossende akkoord van de gemeente. Toen zat er maar één ding op, ’s avonds gelijk aan de slag.

We spraken af op een openbaar trapveldje niet ver van onze vaste trainingslocatie vandaan (waar we komende vrijdag weer aan de slag kunnen).

Ballen ontsmet, handschoenen aan en anderhalve meter persoonlijke ruimte. We moeten onze netjes aan alle voorgeschreven protocollen houden natuurlijk.
Gewoon gezellig weer even samen zijn en een balletje gooien was de inzet van deze eerste ‘training’.


Het is alweer even geleden dat onze eerste en enige wedstrijd tot nu toe was, maar deze overwinning kwam meermaals als onderwerp van gesprek naar boven. Praktisch was dit natuurlijk nog maar drie samenkomsten geleden.


Op ons buitenveldje waren we afhankelijk van het zonlicht, daarom een wat korte training die we afsloten met wat patronen lopen.

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″ align=”center” src=”https://westfrisianoutlawz.nl/wp-content/uploads/2020/05/Untitled-design10.jpg”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ header_font=”EDO|800|||||||” header_text_color=”#e02b20″ header_font_size=”35px” hover_enabled=”0″]

Zondag

Heerlijk weer en weer heerlijk trainen.
Het strandje in het Julianapark was onze zonnige locatie deze middag.


Na wat algemeen balletje overgooien gingen we over tot wat serieuzere training.
Pionnetje uitgezet voor patronen lopen waarbij iedereen door wisselde als receiver en quarterback.


De kicker oefende wat kicks, en de returners het vangen van die ballen, dat ging uitzonderlijk goed vandaag. Daarnaast hadden we een medicijn bal mee voor wat andere type oefeningen.
Vandaag waren we ook voorzien van een drone die wat leuke beelden maakte van het hele gebeuren.


Voor de korte termijn zullen ons aan diverse richtlijnen moeten houden en kunnen we helaas niet alle aspecten van het spel trainen. Maar vanaf het moment dat we weer volle bak mogen, zullen wij ervoor zorgen dat we er klaar voor zijn! Op naar volgende week en vanaf dan ook weer op onze vertrouwde plek, Hsv Sport a.k.a. Outlawz HideOut!

1… 2… 3… OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]