Week 27 – 2019

juli 8, 2019
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_row _builder_version=”3.20.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Het is weer maandag en dat betekent een korte samenvatting van het Outlawz weekend!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Vrijdag

Een grote groep, met veel nieuwe jongens ging vrijdag het veld op. Na het standaard rennen en agility werd de groep opgesplitst. Een groep ging mee met gelegenheidstrainer Paul en gingen de basics van football (vooral het vangen) door te nemen. Een andere groep ging mee met coach Ben en Patrick om het gooien en patronen lopen te oefenen. De Big Guys gingen samen offensive en defensive line doornemen. Uiteindelijk kwamen alle spelers bij elkaar om alles wat doorgenomen was door te nemen in een scrimmage.

Zondag

De training werd gestart met alle spelers in een cirkel. Er werden ballen heen en weer gegooid terwijl de QB met een zwaardere bal 1 voor 1 alle spelers langs ging. Hierna werden de verschillende bewegingsvormen doorlopen als opwarming. Toen iedereen warm en gerekt was werd een stepover drill uitgevoerd. Focus lag op balans en op awareness. Tijdens de drill werd er een bal gegooid zodt je moest letten op de QB (in dit geval een coach). Na stepover werd de drill omgezet naar backpaddle-sprint. De volgende stap was een tackle dummy, di na de backpaddle-sprint getackeld moest worden. Wat na deze drill volgde was vorm tackle. De basics van het tackelen blijven erg belangrijk! Als afsluiter van de training werd een run block drill gedaan, waarbij een speler de 1 voor 1 de andere spelers moest blocken en driven.

Vrijdag 12 juli is onze laatste training VOOR de zomerstop. Heb je interesse om een keer mee te doen? Dan nodigen we je uit om 8 september met onze open dag mee te doen! Vul je gegevens hieronder in om je in te schrijven voor de GRATIS open dag/ open training!

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.20.1″][/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″ header_font=”EDO||||||||” header_text_align=”center” header_text_color=”#e02b20″ header_font_size=”35px”]

1…2…3…OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]