Week 35 – 2019

september 2, 2019
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.3″][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″][et_pb_column _builder_version=”3.27.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]

Het is weer maandag en dus tijd voor een samenvatting van het Outlawz weekend! Met op vrijdag en zondag een training en op zaterdag een clinic. Lees snel verder!

Vrijdag

Na de warming up en sprint gingen de spelers patronen lopen en ballen vangen. Eerst alle spelers als receivers, maar na enige tijd werden een aantal grote jongens op de O & D line neer gezet. Niet lang daarna kwamen tegenover de receivers ook corners te staan. In het begin was de QB nog een beetje roestig en gooide interceptions, maar er waren ook mooie catches van de receivers. Om 22:00 werd de training afgefloten.

Zaterdag

Op zaterdag stond een clinic gepland die werd georganiseerd in samenwerking met Jeugdbelangen Enkhuizen.
[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.27.3″ src=”https://westfrisianoutlawz.nl/wp-content/uploads/2019/09/IMG-20190901-WA0050.jpg” hover_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]
Een bus vol enthousiaste kinderen van 10 t/m 16 kwam op deze warme middag aan bij het terrein. Na een korte warming up werden de kids ge├»ntroduceerd in de basics van American football, rennen en vangen. Halverwege werden de flags tevoorschijn gehaald om eerst een oefening te doen hoe je iemand tackled (bij flag… dus flag pakken) Hierna volgde een scrimmage die eindigde in een gelijke stand… 6 – 6. De training werd afgesloten met een tackle drill op een bokszak. De kinderen hebben genoten en wij ook!

Zondag

De zondag training was met een klein select groepje. Door de lage opkomst kon er wel veel tijd besteed worden aan het perfectioneren van de passing tree (de te lopen patronen voor receivers). Ook werd er tijd besteed aan de blocking basics en form tackles.
[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]

Volgende Week Zondag!

Volgende week zondag is het 8 september, dan houden wij vanaf 13:00 een open dag/open training. Iedereen die American Football een keer wil uitproberen kan zich hiervoor opgeven. Deelname is geheel gratis!! Ook is er muziek, een BBQ en kan er drinken gekocht worden. Beloofd dus weer een top dag te worden! Wil je ook mee doen? Geef je dan NU op!
[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″][/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ header_text_color=”#e02b20″ header_text_align=”center” header_font=”EDO|800||on|||||” hover_enabled=”0″ header_font_size=”36px”]

Tot Volgende Week!

1…2…3…OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]