fbpx

Een dag later dan gebruikelijk, dit omdat gisteren Dodenherdenking was. Maar hier is hij dan, een verslag van de Outlawz… Corona stijl. Deze week vertellen Carlo en Rob wat zij deden tijdens de trainingstijden van de Outlawz.Vrijdag

Vrijdagavond zonder de Outlawz. Helaas vanwege het verbod mogen we nu niet meer samen sporten.

Dit betekent voor mij dat ik mijn vriendin kan helpen met onze 5 maanden oude dochter. Het inslapen verloopt vaak moeizaam, ik kan hierbij mooi een handje helpen.

Zodra me dochter slaapt gaat ter ontspanning de ps4 aan voor een mooi potje call of duty😄. Na de training was er meestal een biertje aanwezig dus deze nuttig ik dan ook maar😄.

Hopelijk mogen we snel weer samen sporten want ik begin iedereen wel te missen. Hopelijk tot gauw.

Carlo Cuccu

Receiver & Cornerback

Zondag

Ik ben Rob #66 center en nose bij de Outlawz,


Mij is gevraagd om een stukje te schrijven over wat ik doe zo zonder de Outlawz op mijn zondag middag. Het begint om 13:10 een melding op mijn telefoon dat ik mij klaar moet maken voor de training… de training gaat niet door helaas dus een beetje ge├»rriteerd schuif ik de melding van mijn scherm.


Dan maar gamen ik zet mijn xbox aan en start Red Dead Redemption 2 maar weer is op, even lekker een outlaw spelen in het wilde westen, het is maar een schrale troost dat ik een outlaw moet spelen i.p.v. met de Outlawz te trainen.


Gelukkig geven de grote openvlaktes, het rondjes rijden op een paard en hier en daar iemand van zijn paard afschieten mij toch wat blijer op deze trainingsdag .

Rob Broers

Center & Nose

Door Corona staan wij voorlopig nog stil. Hopelijk krijgen we binnenkort te horen wanneer we onze trainingen weer kunnen hervatten! Zodra we het weten, melden wij dit gelijk.

Tot die tijd…


1… 2… 3… OUTLAWZ!