Maart Games Van De Outlawz

maart 25, 2022
In maart hebben de Outlawz 2 wedstrijden gespeeld. Met 1 weekend rust, was er veel football actie kort op elkaar. De eerste wedstrijd was 6 maart, thuis tegen de Maastricht Wildcats. De tweede wedstrijd was een verplaatste wedstrijd, die in februari gepland stond, maar door het slechte weer niet door kon gaan. Deze wedstrijd werd verplaatst naar 20 maart en gespeeld in Amsterdam. Het waren verder ook totaal andere wedstrijden qua verloop:

Maastricht Wildcats
De eerste wedstrijd was tegen de Maastricht Wildcats. De Wildcats gingen voortvarend van start door in het eerste kwart 2 touchdowns te scoren. Hierna kregen de Outlawz meer grip op de wedstrijd, de defense kon Maastricht afstoppen en de offense maakte steeds meer terrein winst. In het tweede kwart wist de offense te scoren door een run van RB Carlo Cuccu.
Na de rust was het West Friese elftal weer even de grip kwijt, waar de Wildcats, net als in het eerste kwart, 2 touchdowns wisten te scoren, lukte het de Outlawz niet om punten op het bord te zetten. In het vierde kwart kwamen de Outlawz weer op stoom, vooral toen de offense zonder te overleggen door bleef lopen. Dit resulteerde in een touchdown van RB Alexandre Nogueira. Helaas was er niet meer tijd over om nog verder in te lopen en was de eindstand Maastricht Wildcats 27 West Frisian Outlawz 13.

Combi team The Parrots
Op 20 maart stond een inhaal wedstrijd op de planning. Omdat in februari de weer goden ons niet goed gezind waren werd de wedstrijd van 20 februari doorgeschoven naar 20 maart. Hiervoor moesten we wel afreizen naar Amsterdam, in plaats de wedstrijd te spelen op ons eigen veld.
Tijdens de wedstrijd ging veel mis, zoals een offense die door fouten niet echt vooruit kwam, of wanneer zij vooruit kwamen door overtredingen weer terug moesten.
Een interception en een fumble die door de Parrots werd terug gelopen voor een touchdown.
Gaten in de verdediging waardoor de Parrots veel yards konden pakken en konden scoren. Kortom, we speelden niet alleen tegen de Parrots, maar ook tegen ons zelf.
Eindstand: Parrots 47 West Frisian Outlawz 00.

Gelukkig hebben we nu even de tijd om al deze punten op te pakken tijdens de trainingen en ons voor te bereiden op de laatste paar wedstrijden van ons eerste, volledige seizoen.

Lijkt het jou leuk om de Outlawz te helpen sterker en beter te worden, meld je dan nu aan en kom met ons mee doen!

Onder aan deze pagina kun je jezelf inschrijven!