fbpx

Meld Je NU Aan En Train 4 Weken Gratis Mee Met De West Frisian Outlawz!

Veel Gestelde Vragen

Wij krijgen veel vragen in aanloop naar de trainingen. Misschien zit jij nu ook met een aantal vragen? Hieronder hebben wij alvast de meest voorkomende vragen voor je beantwoord

Ik heb geen helm en schoudervullingen, wat nu?

Wij begrijpen dat je (nog) geen helm, shoulderpads en andere beschermingen hebt, daarom hebben wij een aantal bij ons en kan je die gebruiken, is er niet genoeg, niet getreurd, de trainingen worden aangepast aan het aantal mensen in volledige uitrusting.

Heb ik kicksen nodig?

Kicksen (schoenen met noppen zoals ze ook bij voetbal gebruiken) zijn handig als je mee komt trainen. Door de grip die het geeft op het gras kun je beter rennen, van richting veranderen enz. enz. Heb je geen kicksen en wil je eerst meedoen voordat je ze gaat kopen, dat kan!

Heb ik een mondbeschermer nodig?

Wij raden iedereen aan een bitje/mondbeschermer te gebruiken. Deze zijn bij de meeste sportwinkels verkrijgbaar voor een paar euro, of bij ons, voor 3 euro.

Waar is het nou precies?

Het adres zorgt soms voor verwarring, Hondsdraf 47 te Zwaag is het terrein van HSV Sport 1889, wij maken gebruik van hun trainingsveld en kleedkamers. Je kunt het terrein oplopen en het gebouw binnengaan, wij zitten in kleedkamer 7 of staan op het trainingsveld.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

De training begint om 20:00. Dat betekent 20:00 op het veld, wij raden iedereen aan uiterlijk 19:45 in de kleedkamer te zijn. Dan heb je ruim de tijd om je om te kleden.

Ik weet nog een paar mensen, kan ik die mee nemen?

Ja natuurlijk, iedereen is welkom bij de Outlawz, dus heb je nog vrienden of familie die ook mee willen doen, neem ze dan vooral mee!

Meld Je NU Aan !!

Info:

West Frisian Outlawz Vrijdag Avond 20:00 – 22:00 Hondsdraf 47 Zwaag (Hoorn) (HSV Sport 1889)