Week 10 – 2019

maart 12, 2019
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_row _builder_version=”3.20.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Het is vandaag dinsdag (!) en door het 1 jarig bestaan van de club (lees HIER meer over het 1 jarig bestaan!), nu een dag later dan normaal een verslag van de Outlawz trainingen! Lees snel verder hoe het ons vergaan is!

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Vrijdag

Om te beginnen met vrijdag. Vrijdag ging maar om 1 ding.. Plays lopen. Helaas was er geen QB aanwezig, dus coach Patrick was weer degene die moest gooien en afgeven. Er stonden wel 2 RBs 2 WRs een guard en een TE, met daar tegenover een kleine defense. Er werden leuke plays gelopen, er werd veel geleerd. Elke training worden we weer een stukje beter, maar het is goed om te zien dat het playbook steeds duidelijker wordt voor de spelers. Opstellingen, routes, holes, de vele rookies van het team beginnen het steeds beter te begrijpen! Ook in de defense beginnen puzzelstukjes op zijn plek te vallen. Hoewel het lastig is om een hele defense neer te zetten en op die manier duidelijk te krijgen wie welke taak heeft wordt ook dit deel van American football steeds beter opgepakt door de rookies.

Zondag

De zondag training viel door het slechte weer in het water. Het trainingsveld was niet begaanbaar en ook de staat van het openbare veld achter het terrein was dermate slecht dat het niet verantwoord was daar te trainen. We konden dus niks anders doen dan onze zondag training af zeggen.

Over zondag gesproken… Zondag 24 maart houden we een open training! Deze open training is DE kans om American football uit te proberen. Dus kun jij tegen een stootje en lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan nu aan!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″] [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]