Week 19 – 2019

mei 13, 2019

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_row _builder_version=”3.20.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Het is weer maandag en dat betekent een korte samenvatting van het Outlawz weekend!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Vrijdag


Na de gebruikelijke warming up en 40 yard dash, werd bij het agility gedeelte het parcours een stukje uitgebreid. Na de sprint backpadDle, slalom met kort en strak rondje om 3 pionnen, schuine sprint en speedladder (2feet in the box) kwam er nog een schuine sprint bij waar de spelers de bal konden verwachten.

Hierna mocht de spelersgroep een backpaddle, sprint en shuffle drill afwerken. De oefening die volgde was in eerste instantie wat rustiger. Er werd veel tijd en aandacht besteed aan de form tackle. Eerst zacht en rustig, later hard en ruig.

Om de training af te sluiten werden er een fumble recovery spelletje en een punt return drill gedaan.

Leuke training met hoge inzet!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_row _builder_version=”3.20.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_code _builder_version=”3.20.1″ text_orientation=”center”]

[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″ header_font=”EDO||||||||”]

Zondag


Tijdens de zondag training mocht na de warming up de QB weer eens aantreden! Hij gooide wat ballen naar de rest van de groep die een route liepen.

Om het lopen van de routes te bevorder werd daarna wat tijd besteed aan het maken van een goede hoek, i.p.v. een boog.

Ook werd er zondag weer tijd besteed aan het tacklen. En als afsluiter werd er rond het veld gerend terwijl de bal naar achteren getipt werd, zodat de spelers moesten anticiperen op de bal.

Ook de zondag was weer een leuke training met goede inzet.

Tot volgende week!

1…2…3…OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]