Week 26 – 2019

juli 1, 2019
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_row _builder_version=”3.20.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Het is weer maandag en dat betekent een korte samenvatting van het Outlawz weekend!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Vrijdag

Het eerste deel van de training stond vrijdag avond in het teken van het opnemen van een scene, voor de film van ‘Huttendorp Hoorn’. Het was leuk om aan mee te werken en er waren maar weinig ‘takes’ nodig om op te nemen. Zodra de film klaar is zullen wij dit delen met jullie. Na het filmen was het weer tijd om te rennen! Eerst een drill waar alle basic skills van American football in voor komen (sprint, backpaddle, openstappen en slides). Hierna werd iedereen een Receiver. Alle patronen in het playbook werden gelopen. De QB gooide de eerste 50 patronen met een extra zware bal. Deze bal zorgt er voor dat onze QB een betere gooi arm ontwikkelt, wat duidelijk te merken was toen de gewone ballen gebruikt werden! Een kortere training dan normaal maar wel erg leuk met een camera ploeg erbij!

Zondag

Zondag stond in het teken van Line training, zowel offensive als defensive line! Er werd aan blocken gewerkt, maar de meeste aandacht werd besteed aan de stance. De stance is een belangrijk onderdeel van football… het zorgt voor stabiliteit en evenwicht, mits goed uitgevoerd!

8 September!

Bij deze kunnen we ook bekend maken dat wij 8 september weer een open dag houden! Tijdens deze open dag gaan wij op zoek naar nieuwe spelers. Dit is voor JOU de perfecte gelegenheid om football te ervaren. De open training tijdens deze dag is speciaal vorm gegeven zodat iedereen, met of zonder ervaring, mee kan doen. Ook zullen wij weer de BBQ aansteken en zijn er drankjes verkrijgbaar!

Meld je nu snel aan voor de open training! Klik hier <-

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″ header_font=”EDO||||||||” header_text_align=”center” header_text_color=”#e02b20″ header_font_size=”35px”]

Tot volgende week!

1…2…3…OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]