Week 51 American Football – West Frisian Outlawz

december 23, 2019
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.3″][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″][et_pb_column _builder_version=”3.27.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]

Het was een mooie training op vrijdag en zondag begon onze winterstop. Lees snel verder om te zien hoe onze training was en wanneer we weer gaan trainen!

Vrijdag

Vrijdag avond was het weer tijd voor een leuke training. Na het warmlopen en looptraining was het even tijd voor iets anders, een speciaal foto momentje (zie onderaan deze pagina).

Vervolgens gingen de spelers in 2 rijen klaar staan voor een estafette (onderhand een vast onderdeel van de trainingen!) Voor elke rij werd een helm geplaatst. De spelers moesten naar de helm rennen en dan met 1 hand op de helm rondjes draaien, rondom de helm.

Zodra 10 rondjes gedraaid waren moesten ze snel mogelijk terug naar hun rij rennen (leek meer op waggelen) om de volgende aan te tikken.

Na deze draaierige oefening was het tijd voor de QB om zich in te gooien, de spelers liepen hun route en moesten daarna de bal vangen. Na enige tijd werd er voor de QB een center geplaatst, met even later een nose daar tegenover. Al snel stond er een halve O- en halve D-line en ging de oefening over in een scrimmage O vs. D.

Er werden veel plays gelopen, waarbij de offensive trainer de playclock introduceerde. 35sec. vanaf het moment dat de bal klaar lag totdat de bal weer in het spel gebracht werd. Dit was vrij nieuw voor de redelijk onervaren Offense, maar liep erg goed.

Al snel (althans voor het gevoel van de spelers) was het tijd om voor de cooling down.

Zondag

Zondag was er geen training. Tijd voor onze winterstop.Vrijdag 27 december is de eerstvolgende training! (Ja je leest het goed, zondag was onze hele winterstop!


Wij wensen iedereen die het viert een fijne kerst en tot vrijdag 27 december voor onze volgende training!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.27.3″][et_pb_fullwidth_image _builder_version=”3.27.3″ src=”https://westfrisianoutlawz.nl/wp-content/uploads/2019/12/West_Frisian_Outlawz_kerst.jpg” hover_enabled=”0″][/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.3″][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″][et_pb_column _builder_version=”3.27.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ header_text_color=”#e02b20″ header_text_align=”center” header_font=”EDO|800|||||||” header_font_size=”40px” hover_enabled=”0″]

1… 2… 3… OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]