West Frisian Outlawz Week 21

mei 25, 2020

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.3″][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″][et_pb_column _builder_version=”3.27.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]

We mogen weer trainen bij Outlawz HideOut (HSV SPort/ Hondsdraf 47), maar het is wel nog even wennen, trainen met al die regels. Lees snel verder om te ontdekken wat we gedaan hebben.

Vrijdag

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″ src=”https://westfrisianoutlawz.nl/wp-content/uploads/2020/05/vrijdag.jpg” align=”center”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]

Na maanden van afwezigheid mogen we weer aantreden op ons vertrouwde thuishonk.

Eerst weer een heerlijke warming up met gerek en gestrek, waarna we wat conditie oefeningen deden. Voor velen van ons zijn die wel belangrijk. Ook al werden er thuis wel wat oefeningen gedaan, zo veel als we normaal trainden werd er natuurlijk niet getraind.

De groep werd gesplitst in skill en in linemen.

De skill gingen lekker patronen lopen waarna er werd afgesloten met een lange tijd over-the-shoulder-catch-training.

De D-linemen legde hun focus op 3 point stance en hoe ze het snelste konden starten. Vervolgens kwam ook de Offensive stance aan bod en hoe er in de juiste positie bewogen moet worden.

Afsluitend natuurlijk de broodnodige cooling-down


Zondag

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″ src=”https://westfrisianoutlawz.nl/wp-content/uploads/2020/05/vrijdag1.jpg” align=”center”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]

Zondag werd wel duidelijk dat het trainen zonder contact wel echt gemist werd. Want echt defense trainen, doe je toch het liefst met een tegenstander. Helaas zal het de komende tijd toch zonder moeten.

De defense werd nu op meerdere manieren in de training gebracht.

Eerst werden er offensive patronen gelopen, maar starten in back-paddle. Zo werd er gefocust op het openstappen terwijl er ook op de bal gelet moest worden.

Daarna werd de welbekende run/pass – sprint/backpaddle training toegepast.

De training werd afgesloten met het spiegelen van de andere speler. Hier werd er dus erg gelet op dat je moet reageren op wat de ander doet.


Volgende week gaan we weer trainen, wil je een keer mee doen? Je bent van harte welkom! Schrijf je hieronder in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]

[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″ header_font=”EDO|900|||||||” header_text_color=”#e02b20″ header_text_align=”center” header_font_size=”35px”]

1… 2… 3… OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]