Week 25 – 2019

juni 25, 2019

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_row _builder_version=”3.20.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_code _builder_version=”3.20.1″]

[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Het is dinsdag, een dag later dan wat je van ons gewend bent, maar hier is een korte samenvatting van het Outlawz weekend!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Vrijdag


Na de gebruikelijke vrijdag avond opwarming en 40 yrd dash werd een gouwe oude drill gedaan: sprint-backpaddle (double) W drill gevolgd door een step-over sidestep drill.

Na een aantal reps van de stepover drill werd er aan het eind een tackle-bag neergezet zodat de spelers vanuit de stepover drill een tackle moesten zetten op de dummy.

Ook werd de W drill nog een aantal reps gedaan inclusief tackle dummy.

Na wat water was het tijd voor een spelletje! Recover de fumble!

2 spelers moesten naast elkaar staan, waarna een coach achter hun ging staan en de bal rolde, gooide of trapte, zodat de spelers erachter aan moesten en de bal in handen moesten krijgen.

De punt return/open field tackle was daarna het onderwerp. Een returner en een voorblocker moesten gestopt worden door de rest.

Om de training af te sluiten werd er nog 1 drill uitgezet… 2 spelers moeten aan het uiteinde van een vierkant op hun rug gaan liggen, waarvan 1 een bal in z’n handen had.
Aan de andere kant van het vierkant gingen 2 andere spelers liggen, de verdedigers.

Op go moest iedereen opspringen, waarna de aanvallers moesten proberen te scoren en de verdedigers hen moesten tegenhouden.

Het was een leuke intensieve training, die werd afgesloten met een bezoek aan onze sponsor Backstage Hoorn.

Zondag


In de hitte werd er zondag getraind, met veel focus op uitleg. Stance en balans, een belangrijk onderdeel van football, werden behandeld.

Hierna werd het in praktijk gebracht met backpaddles, slides, step-overs en haakse hoeken maken.

Verder werden er patronen gelopen zodat de QB weer wat gooi reps kreeg.

Het was een erg warme training, niet met de hoogste intentietijd, maar zeker wel een leuke training!

[/et_pb_text][et_pb_text header_font_size=”33px” _builder_version=”3.20.1″ header_font=”EDO|900|||||||” header_text_align=”center” header_text_color=”#e02b20″]

Tot volgende week!

1…2…3…OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]