Week 3 – 2019

januari 21, 2019

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

De winterstop is weer voorbij, dus dat betekent dat wij ook weer wekelijks een kort overzicht plaatsen over hoe de afgelopen week was voor de Outlawz!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Vrijdag


Het was erg koud, maar ondanks dat stond er wel een mooie groep (inclusief 2 rookies) op het niet al te best uitziende gras.

Na het gebruikelijke begin van de training (warming up, rekken, speed & agility) gingen de 2 QB’s mee met coach Patrick, ook namen zij 2 receivers mee die de ballen mochten gaan vangen. De QB’s hadden wel even nodig om de roestige armen los te gooien!

De rest van de groep ging onder leiding van coach Ben werken aan het tacklen. Er werd begonnen met een heads-up form-tackle.
Dit ging van heel rustig naar een Oklahoma setting toe. Ook hier moest het nodige roest en feestdagen zweet verwerkt worden.

Na de Oklahoma drill kwamen de 2 groepen bij elkaar, eerst werd er tegenover de receivers een corner gezet, waarna een scrimmage gespeeld werd als afsluiter.

Het was duidelijk te zien dat de spelers de trainingen gemist hadden en het was een lekkere training.

Zondag


Zondagavond was het Conferense Championship Game avond, de meeste spelers zaten tegelijk, maar apart van elkaar de wedstrijd van de Saints en de Rams te kijken.

De wedstrijd werd (al dan niet terecht!) gewonnen door de Rams, zij spelen zondag 3 februari in de Super Bowl tegen de winnaar van de andere Championship Game die zondag, of beter gezegd maandag ochtend (hij begon iets na 00:30) werd gespeeld tussen de Patriots en de Chiefs.

De Super Bowl gaat dus tussen de Rams en… jawel, hoe verrassend… de Patriots!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor onze Super Bowl Party! Dus wil je gezamenlijk met de Outlawz de Super Bowl LIII kijken? Bestel dan hier <- je kaartje, of ga langs bij Backstage Hoorn! Tot zondag 3 februari!

1…2…3… OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]