Week 4 – 2019

januari 28, 2019

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Jawel hoor, het is weer maandag… En dus is het weer tijd voor een week overzicht.

Het was een erg koude week, met sneeuw en regen. Dit weer zorgde ervoor dat het trainingsveld niet te betreden was voor de vrijdag avond training.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Vrijdag

De training werd van buiten, naar binnen verplaatst in de vorm van een theorie avond. In het nieuwe jaar is ook een nieuw playbook geïntroduceerd. Ook is het defensive playbook uitgedeeld en deze 2 konden goed besproken worden tijdens de theorie avond.

Er was een ruime opkomst en onze vrienden van HSV Sport hebben zelfs voor ons de kantine opengegooid zodat we daar de theorie konden bespreken.

Ook werd er in gegaan op vragen van de spelers. Vragen over het playbook maar ook over American football en wedstrijden. De meeste spelers hebben nog nooit een wedstrijd gespeeld, dus vragen waren er genoeg.


Zondag

Deze week is er ook een begin gemaakt met een 2e trainingsmoment. Op zondag zijn een paar dappere Outlawz het veld op gegaan voor een training, die door het slechte weer van de dagen ervoor, moest uitwijken naar een openbaar veld achter het terrein waar we normaal trainen.

Ondanks het weer en de lage opkomst was het een zeer geslaagde training, waarbij de aandacht vooral op blocken lag.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Vol verwachting kijken wij nu uit naar volgend weekend, met een training op vrijdag, een bezoek aan een bondsvergadering op zaterdag en de Super Bowl party op zondag. Een echt football weekend dus!

Wil jij samen met ons de Super Bowl LIII kijken? Bestel dan nu je kaartje (klik hier! <-) of ga langs bij Backstage Hoorn (koepoortsplein 3, Hoorn).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]