Week 5 – 2019

februari 5, 2019

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Er stond deze week veel op de planning, radio, Hoorn centrum en de Super Bowl… het komt allemaal voorbij… en nog meer!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Woensdag

Woensdagmiddag werd onze secretaris geïnterviewd, live in de uitzending, door ALL Sports Radio.
Het gesprek ging over de groei van de vereniging en de aanstaande Super Bowl party. Het was een leuk gesprek!

Vrijdag


Vrijdag avond (en de gehele week ervoor) waren de weergoden ons niet goed gezind, hierdoor werden de velden weer afgekeurd.

Omdat we een week eerder ook al een theorie avond hadden was dat niet echt een optie voor nu. Daarom werd er verzamelt in de Backstage Hoorn om gezamenlijk flyers uit te delen voor de Super Bowl Party.
Het werd een super gezellige avond!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.12.2″ src=”https://westfrisianoutlawz.nl/wp-content/uploads/2019/02/Untitled-design42.png” align=”center” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Zaterdag

Zaterdag ochtend reisde een kleine afvaardiging van het bestuur af naar Utrecht om daar aan te schuiven bij een vergadering van de Nederlandse American Football Bond (AFBN)
Hier werd de vereniging gepresenteerd als nieuwe vereniging in Nederland en werd er gevraagd om toetreding bij de bond.

Alle aanwezige verenigingen gingen akkoord met toetreding. Hierdoor zijn wij aspirant lid. Dit houd in dat wij oefenwedstrijden en gezamenlijke trainingen mogen houden. Volgende ALV kunnen wij volwaardig lid worden!

Zondag

Zondag middag kon er gelukkig wel getraind worden. Er werd door een groepje enthousiastelingen gewerkt aan blocken en tacklen, onder leiding van coach Ben EN zondagmiddag-coach Parcival. Het weer was goed en de spelers toonde een goede inzet, wel merkte je dat men zin had in de avond!

Super Bowl LIII

Zondag avond/nacht was het dan eindelijk zo ver… Super Sunday! Super Bowl LIII werd live uitgezonden en in de Backstage in Hoorn kwamen ruim 40 mensen bijeen om de wedstrijd op een groot scherm te bekijken. Hoewel de wedstrijd zelf erg tegen viel was het erg gezellig.
Volgend jaar weer, dus houd alvast 2 & 3 februari 2020 vrij!

Het was dus een drukke Football week! Maar wel een hele leuke!

Tot volgende week!

1… 2… 3… OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]