West Frisian Outlawz Week 11

maart 16, 2020

Het coronavirus heeft impact op heel Nederland en zo ook op de Outlawz. We probeerde het beste er van te maken, maar erg veel konden we helaas niet doen…

Vrijdag

Ook bij ons heeft het coronavirus de impact zoals die overal is.
Deze week werden de nationale American Football competitie opgeschort en werd het complex waar we altijd trainen afgesloten voor activiteiten.

Vrijdag wilden we we nog even samenkomen om het feestje van onze overwinning van vorig weekend nog eens dunnetjes over te doen.

Dat deden we dan maar met een een uitgebreide analyse van onze wedstrijd, die ook terug te vinden is op YouTube (klik hier om te kijken).
Alles wat heel goed ging, en alles wat we konden verbeteren kwam langs.

Ook zonder veld leren we elke training weer veel!

Zondag

We zochten deze zondag een veldje op langs het Markermeer. Met flinke, koude zuidwesten wind, maar dat kon ons weinig deren.

We gingen voor een flinke fysieke blocktraining, waarna we dit met halve o- en d-line tot uiting lieten komen.

Afsluitend hadden we een spelvorm met een voorblocker met baldrager tegen 2 linebackers met wat prachtige acties van beide zijden.

Zeer geslaagde maar laatste training van de maand.
Na de aankondigingen van het kabinet hebben we helaas, maar een noodzakelijke, trainingspauze. Hopelijk mogen we weer snel volop het veld op en kunnen we nog meer wedstrijden aan onze ervaring toevoegen!

Tot Snel!

1… 2… 3… OUTLAWZ!