Week 16 Overzicht Outlawz

april 20, 2020

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.3″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″ _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.27.3″ _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Het is weer maandag. ‘Normaal’ gesproken plaatsen wij op maandag het verslag van de training van vrijdag en de training/wedstrijd dag zondag. Helaas is het door Corona nu al een paar weken erg stil op de velden van Nederland.

Maar nu is er toch een verslag!! Dit keer niet van de trainingen, maar wel van Outlawz die delen wat ze deden op de tijden dat ze normaal op het veld bezig zouden zijn.

Deze eerste keer: QB John en Speler/Coach BenVrijdag

[/et_pb_text][et_pb_testimonial author=”John Heins” job_title=”Quarterback” _builder_version=”3.27.3″ _i=”1″ _address=”0.0.0.1″]

Deze vrijdag verzamelden we gelijk na het eten op het veld.

Met we, bedoel ik mijn twee kleine kinderen en ik, en met het veld, de achtertuin.
De training van vanavond bestond uit twee onderdelen; lichaam en geest.

Het eerste onderdeel bestond voor het meeste uit speedladder oefeningen. Met met speedladder bedoel ik de 40×40 tegels die dienen als tuinpad.
One foot in the box, two feet in the box, sidesteps en dat soort dingen. Verder nog wat oefeningen voor de armen. Daarna sloot ik het eerste deel af met bal omhooggooien, vangen en wegstoppen.

Toen een kleine waterbreak waarin de kinderen te bed konden.

Het tweede deel van de training was tactiek en concentratie training.
Ook wel Call of Duty: Warzone op de PlayStation 4 genoemd.
Het ging erg goed want met mijn team behaalde ik mijn eerste echte overwinning in het battle royal spel!

[/et_pb_testimonial][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ _i=”2″ _address=”0.0.0.2″]

Zondag

[/et_pb_text][et_pb_testimonial author=”Ben Dikkes” job_title=”Speler/Coach” _builder_version=”3.27.3″ _i=”3″ _address=”0.0.0.3″]

Vandaag alweer de zesde zondag zonder American football. Dus in plaats van opstaan en mezelf klaar maken om de training te geven, is het rustig opstarten. Eerst een rustige wandeling met de hond en daarna een paar kopjes koffie.

Eerst even een half uurtje met mijn gewichten en elastieken gespeeld, en daarna een lekker ontbijt en gezellig een stand up komedie gekeken van Kevin Hart.

Rond een uurtje of drie zijn we een heerlijk groot rondje met de hond gaan lopen. Even een balletje gooien die jammer genoeg niet elke keer gevangen werd. En om vijf uur weer richting huis.

Al met al een rustige zondag. Het is natuurlijk wel weer heel lekker om tijd met het gezin door te brengen, maar ik kan niet wachten tot we weer met z’n allen de wei in mogen.
Stay save and stay strong

[/et_pb_testimonial][et_pb_image src=”https://westfrisianoutlawz.nl/wp-content/uploads/2020/04/Untitled-design8.jpg” align=”center” _builder_version=”3.27.3″ _i=”4″ _address=”0.0.0.4″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ header_font=”EDO|800|||||||” header_text_color=”#e02b20″ header_font_size=”35px” _i=”5″ _address=”0.0.0.5″]

Voorlopig zit trainen er nog niet in, maar zodra we weer mogen ben je van harte welkom om mee te doen!
Hopelijk tot snel!!


1… 2… 3… OUTLAWZ!

#SamenTackelenWeCorona