American Football Training Week 7 – West Frisian Outlawz

februari 17, 2020
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.3″][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″][et_pb_column _builder_version=”3.27.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″]

Hier volgt weer een verslag van wat de Outlawz afgelopen week hebben gedaan. Helaas is het wat minder dan normaal…Vrijdag

Na altijd noodzakelijke warming up startten we de training met een leuke dubbele estafetterace met twee teams.

Met een mannetje op je rug naar de eerste pion, dan kruiwagen naar de tweede. Tot iedereen een keer gedragen heeft en gedragen is. Tweede estafette werd een sprint/back-paddle combinatie.

De twee teams waren mooi gewaagd aan elkaar, dus iedereen gaf zijn volle 100%.

Daarna werd de focus gelegd op de running backs vs. linebackers. Met een fictieve line van tackle dummies, kozen de voorblokker en de baldrager een kant van de line en linebackers oefenden hun containing en tackles.

De quarterback, center en een receiver deden ondertussen de broodnodige passing-drills. Bij de linebackers en running backs werd steeds meer spelers bij geplaatst, eerst linemen en daarna een derde runningback en derde linebacker.

Ten slotte werden de spelers van de passing-drill weer bij de rest geroepen om een zeer stevige running-game in 9v9 formatie te simuleren.

Na de training werden er onder het genot van een drankje nog even wat video’s van de training geanalyseerd. Dat geeft altijd wat meer inzicht in hoe je welke situatie hoe aan moet pakken.


Zondag

Door de regen, die aangevoerd werd door storm Dennis kon de training van zondag helaas niet door gaan. De velden waren te slecht om te betreden en waren daardoor afgekeurd.


De Outlawz hebben hun vizier gericht op de aankomende wedstrijden, maar we werken ook al vooruit naar volgend jaar! Om volgend jaar in een hogere divisie van de Nederlandse competitie uit te kunnen komen hebben we meer spelers nodig!!!

Meld je dus NU aan om mee te komen trainen. De eerste paar trainingen zijn geheel gratis en wij kunnen je van bescherming voorzien. Dus vul het je naam en email hieronder in en kom meedoen met de West Frisian Outlawz!

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.27.3″ hover_enabled=”0″][/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ header_text_align=”center” header_text_color=”#e02b20″ header_font=”EDO|800|||||||” header_font_size=”35px” hover_enabled=”0″]

Hopelijk kunnen we volgende week gewoon weer 2x trainen en raasd storm Ellen ver langs onze landsgrenzen. Tot volgende week!1… 2… 3… OUTLAWZ!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]