9 November 2018

november 12, 2018

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Eerst even een korte mededeling:
De maandag is vanaf nu de dag waarop ons trainingsverslag verschijnt! In de toekomst zullen ook wedstrijd verslagen en andere evenementen gedeeld worden op maandag!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″ header_font=”|800|||||||”]

Training Vrijdag Avond 9 November

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

Vrijdag 9 november, 20:00

Een mannetje of 16 betreed het veld! Na de warming up werden de spelers al snel in groepen verdeeld; De offensive line, de Defensive backs en de offensive skills.

De defensive backs kregen uitleg over de backpadle, de overgang naar sprint of shuffle, het reageren op de pass of run en de tackle zetten. De bovenbeentjes verzuurde lekker, maar de info werd goed opgepikt.

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.12.2″ src=”https://westfrisianoutlawz.nl/wp-content/uploads/2018/11/IMG-20180914-WA00061.jpg” /][et_pb_text _builder_version=”3.12.2″]

De O-line begon met een powerstep, waarna het verschil tussen run Block en pass Block. Deze uitleg werd gelijk omgezet in een oefening waar voor de run een drive Block werd geoefend en voor de pass het creƫren van een pocket geoefend werd.

De offensive skill spelers gingen de plays wederom door lopen (oefening baart kunst!). er werd veel tijd genomen per play, om de calling uit te leggen en de play zelf te bespreken zodat iedereen begreep wat hij moest doen.

Met ongeveer 30 minuten te gaan in de training werden de skill spelers tegenover de defense gezet. Er waren een paar mooie plays van de aanval, maar ook van de verdediging.

Het is mooi om te zien dat er een stijgende lijn in zit.

De rookies beginnen steeds meer te begrijpen en het team groeit meer en meer naar elkaar toe.
We hebben nog wat versterking nodig in aantallen ( meld je hier aan voor gratis trainingen! <-klik), maar we zijn op de goede weg! 2020 We’re On Our Way!!

1, 2, 3, OUTLAWZ

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]