West Frisian Outlawz Kiezen Nieuwe Voorzitter

september 29, 2019
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.3″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″ _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.27.3″ _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_text _builder_version=”3.27.3″ custom_margin=”-80px||||false|false” hover_enabled=”0″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]
Voorzitter Bert van Berlo (L) en Penningmeester John Heins na verkiezing van Bert tot voorzitter

Zondag, Zwaag. Op zondag 29 september was het tijd voor de Algemene Leden Vergadering van de West Frisian Outlawz. Eén van de agendapunten was het kiezen van een nieuwe voorzitter, omdat mede oprichter en oud voorzitter Rob Broers eerder dit jaar zijn functie neerlegde, dit omdat hij wegens persoonlijke omstandigheden niet meer in staat was deze functie naar behoren te bekleden.Tijdens de A.L.V. werd gestemd of interim voorzitter Bert van Berlo werd aangenomen als voorzitter. Unaniem werd de verkiezing goedgekeurd.

Bert is geen onbekende in American Football Nederland. In het verleden was hij al een bestuurslid en later ook voorzitter van de Hoorn Unicorns.

Ik ging vroeger mee met mijn zoon Nando, toen hij ging spelen bij de Unicorns en omdat ik toch altijd aanwezig was werd ik in het bestuur gevraagd. Na enkele jaren werd ik daar ook voorzitter.” Aldus de kersverse voorzitter.

De ervaring die ik daar heb opgedaan, in combinatie met mijn ervaring in het bedrijfsleven, neem ik graag mee naar de Outlawz. Toen Nando (mede oprichter van de Outlawz) mij vroeg om voorzitter te worden had ik dus ook maar korte tijd nodig om na te denken.

Ook vertrekkend voorzitter Rob is blij met Bert als nieuwe voorzitter: “Ik ben blij dat juist Bert voorzitter wordt en heb dan ook alle vertrouwen in een goede toekomst voor de Outlawz, met Bert als voorzitter!

In oktober zal Bert voor het eerst mee gaan naar een vergadering van de A.F.B.N. (American Football Bond Nederland), een belangrijke vergadering omdat wij daar als vereniging volwaardig lidmaatschap van de bond zullen aanvragen. Wij wensen Bert veel succes als voorzitter!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]