Week 14 – 2019

april 8, 2019
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_row _builder_version=”3.20.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.20.1″][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Het is weer maandag en dat betekent een korte samenvatting van het Outlawz weekend!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″]

Vrijdag

De training begon vrijdag avond zoals altijd. Warmlopen en agility is ondertussen vaste prik. Alleen werd er nu wel nog extra tijd besteed aan het trainen van de buikspieren en opdrukken. Hierna werd de groep in 2e gedeeld, een aanval en verdediging. Er werden de rest van de avond plays gelopen.

Zondag

Een zonovergoten zondag. Perfect weer voor football! Na de warming up werden er wat balletjes gegooid. Een goede manier om rustig de training te beginnen. Na de waterbreak werd overgegaan naar tackle training. Eerst werd er geoefend op een tacklezak. Voor de eerste oefening was er een klein parcours uitgezet. Zo moest er gesprint worden, een shuffel, daarna een backpadle om uiteindelijk een korte sprint in te zetten om bij de tackle uit te komen. Na nog een training met de zak (de zak was een RB en moest via een gap getackled worden) werd er overgeschakeld op elkaar tacklen. Er werden veel mooie tackles gezet. Zo is duidelijk te zien dat de gehele groep grote stappen vooruit zet en steeds een beetje beter is. De training werd afgesloten met een kleine scrimmage. Hopelijk zijn er komend weekend weer zulke lekkere trainingen!

Wil je er ook een keer bij zijn en football uitproberen? Klik dan -> hier <- om je aan te melden voor gratis trainingen!

Tot volgende week!

1…2…3…OUTLAWZ

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]